, Booking.com præsenterer otte rejseforudsigelser for 2018, WorldNews | Travel Wire News

Booking.com præsenterer otte rejseforudsigelser for 2018

1. Ny teknologi betyder nye muligheder 

Næsten en tredjedel af de rejsende (29 %) siger, at de har det fint med at lade en computer planlægge deres kommende rejse baseret på data fra deres egen rejsehistorik, og halvdelen (50 %) har ingen præference for, om de er i kontakt med en person eller en computer, så længe de får svar på deres spørgsmål.

2. Fra drøm til virkelighed 

45 % af de rejsende har en liste med drømmerejser i hovedet, og langt de fleste (82 %) sigter efter at krydse mindst én destination af fra listen i 2018.

3. Inspiration fra popkulturen  

Tv-shows, film, sport og sociale medier får en stadig stigende indflydelse på valg af rejsemål og de rejsende bruger på den måde popkulturen som rejseinspiration. 36% af de rejsende siger, at de vil lade sig rejseinspirere af tv, film eller musikvideoer i det kommende år.

Se hele listen med de otte rejseforudsigelser for 2018 på Booking.coms danske news room.

Om Booking.com 


GOT NEWS? click here

possible to reach millions worldwide
Google News, Bing News, Yahoo News, 200+ publications


Hos Booking.com, forbinder vi rejsende med verdens største udvalg af fantastiske overnatningssteder. Booking.coms website og mobile apps er tilgængelige på 43 sprog. Vi tilbyder mere end 1,4 millioner overnatningssteder og dækker mere end 120.000 rejsemål i 227 lande og territorier verden over. Hver dag bookes der mere end 1,4 millioner overnatninger på vores platform. Uanset om man skal på fritids- eller forretningsrejse, kan man booke det bedste sted hurtigt og nemt med Booking.com uden bookinggebyrer – og vi lover at matche prisen. Takket være vores kundeservice kan gæster ringe og få hjælp døgnet rundt på 43 sprog.

Booking.com B.V. der ejer Booking.com™, blev grundlagt i 1996. Booking.com, der en del af Priceline Group (NASDAQ: PCLN), har nu mere end 15.000 ansatte fordelt på 204 kontorer i 70 lande verden over. Følg os på Twitter og Instagram, like os på Facebook, og besøg vores globale media room.

Kontakt Booking.coms danske pressekontor for yderligere information: [email protected]

SOURCE Booking.com