MP Management offentliggör förvärvet av Factor Chosen Model Management Network

PR Newswire (paid press release):

LONDON, February 3, 2018 /PRNewswire/ —

MP Management, det internationella nätverket för talanger och modeller, offentliggör idag förvärvet av Factor Chosen Model Management. Agenturerna kommer att bli en del av MP Managements nätverk av agenturer för talanger och modeller som för närvarande finns i Paris, Milano, Miami, Stockholm och med ett strategiskt partnerskap med Modellink i Göteborg.TravelWireNews Chatroom for Readers (join us)

     (Logo: https://mma.prnewswire.com/media/637141/MP_Management_Logo.jpg )

Factor Chosen Model Management är en innovativ boutiqueagentur som hängt med i modebranschen i tre årtionden och har kontor i Chicago, Los Angeles och Atlanta. Teamets djupgående erfarenhet utgör under Jane Stewarts ledning grunden för tillhandahållande av högsta tänkbara servicestandarder till en mångfaldig lista över kunder och talanger i USA.

Matteo Puglisi, VD för MP Management, kommenterade med anledning av offentliggörandet:

“Det här förvärvet gläder mig stort. Det är ytterligare bevis på hur framgångsrik vårt oberoende nätverks strategi är. Factor Chosen är ett fantastiskt, väletablerat och ledande märke på den amerikanska marknaden som passar perfekt in med MP Management-nätverkets strategi.

Förvärvet av Factor Chosen kommer att göra det möjligt för oss att stärka vår närvaro på den amerikanska marknaden och kommer dessutom att ge oss utmärkta möjligheter att leta reda på nya talanger. Det här är en fantastisk möjlighet att bygga upp bra relationer med våra kunder och partneragenturer. Jag ser fram emot att hälsa dem välkomna till MP Management-familjen.

2018 ser ut att bli ett mycket spännande år för agenturen och vi kommer snart att kungöra information om spännande utveckling som stöder vår ambition att bli en digital ledare i sektorn.”

President Jane Stewart sa på Factor Chosens vägnar:

“Detta offentliggörande ger vår agentur spännande synergieffekter inom MP Managements nätverk och jag ser fram emot att arbeta med teamet nu när vi tar sikte mot ett nytt kapitel för agenturen. Jag kommer att fortsätta att arbeta som konsult för de amerikanska agenturerna för att garantera en smidig övergång.”

Namnbyte för agenturer i Milano och Miami 

Som en del av tillväxtstrategin för MP Managements nätverk, kommer MP Management att införa en enhetlig namnstruktur för de lokala kontoren. MP Management i Milan blir således med omedelbar verkan MP Milano medan MP Mega Miami blir MP Miami.

MP Management, som grundades 2008, ägs av Silva International Investments, ett investmentbolag som hanterar tillgångar i flera olika sektorer som media, sport, underhållning, mode, teknologi och fastigheter.

KÄLLA LaPresse/MP Management

Click here to read the full article.

%d bloggers like this: